INVITATION

R.S.T. Flyveklub ( Ringkøbing-Skjern-Tarm ), der har hjemme i Stauning Lufthavn ( EKVJ ) inviterer hermed vore danske og udenlandske flyvekammerater til at aflægge os et besøg. Vi har fået indrettet en del af vort klubhus således, at vi kan huse 4 gæster i en lille lejlighed med møbleret opholdsrum, mini køkken med køleskab, toilet og brusebad samt seperat indgang.

I lejligheden er der 4 køjesenge --( tag selv soveposer med ). Cykler er til rådighed. For brugen kræver vi ingen betaling, men forventer vore el-udgifter godtgjort.

Så hvorfor ikke aflægge os et besøg, billigere kan det ikke blive. Nyd den vestjyske natur. 1 km til Ringkøbing Fjord og ca. 20 km til Vesterhavet. Busplan vil blive opslået i lokalet. Køleskabet vil være forsynet med øl og vand til 10 kr. pr. flaske.

Vi har en fortræffelig asfaltbane ( 27/09 ) på ca. 1400 m.

Museum

Brændstof ( 100 LL ), Status som AFIS og toldlufthavn med en generel åbningstid fra kl. 08.00 til 16.00. Lokaliser anflyvning til bane 27 via VJ NDB og med anflyvning til bane 09 via AU NDB. Udenfor åbningstid flyver vi til solen går ned på eget ansvar, som på en ubemandet plads. Husk at vi VFR flyvere må bruge såvel localizer samt NDB´erne under visuelle vejrforhold.

Efter flyvningens ophør kan der tændes for grillen, evt. efter først at have besøgt museet som kun ligger et par hundrede meter vest for klubhuset. Se museets hjemmeside her

Er du interesseret kontakt:

Allan jensen   tlf.  51 22 92 97

Allan Jensen   e-mail