Klubhuset

Klubhuset set mod nord med hangarerne i baggrunden

Grillhygge på den sydøst vendte terrasse efter en heldags klubtur til Peenemünde

Nimbustræf ved klubhuset

Billeder fra vores lejlighed i annekset og som det ses er der et velmøbleret opholdsrum, et lille køkken med hvad dertil hører, bad og toilet (døren lige ved siden af køkkenet) samt 4 køjesenge. Døren ved køjerne fører ind til resten af klubhuset, men vil dog være aflåst ved benyttelse af andre end RST medlemmer. Lejligheden har egen indgang og den lånes ofte ud til tilrejsende piloter både danske og udenlandske

Klubhuset har i 2006 fået en dør mere indvendig, nemlig en kabinedør fra en Boeing 757-200. Her følger lidt historie på cockpitdøren.

Den har siddet i Air Greenland B 757-200. Line nummer 449.

Første flyvning fra ny var 15/4 1992 hvor flyet blev leveret fra nyt til Inter European Airways med reg.: G-IEAC.

Ca. 10 måneder senere solgt til Airtours International Airways med reg.: G-CSVS.

I 1998 købt af Greenlandair, men fløj til at starte med under Iceland Air AOC og derfor reg.: TF-GRL.

Senere blev den optaget under Air Greenland AOC og har fløjet der under reg.: OY-GRL.

Døren endte sit flyvende liv 30/11 2003 ved et koldt og kynisk "C" check på Island, grundet ny lovgivning omkring nye og sikrere døre til cockpit.

Da døren havde fløjet sin sidste tur på 2:44 fra CPH til KEF den 30/11 2003 havde den haft 12.599 landinger og en total flyvetid på 40.247:03.

Nu kommer den aldrig mere ud at flyve.

Som noget nyt kan man nu her på siden læse hvad vores gæster, såvel Danske som udenlandske, har skrevet i den gæstebog der ligger i vores lejlighed som jo kan benyttes af vores flyvende gæster.

Ved at klikke på bogen vil man få den i en større udgave som man kan bladre i. De enkelte sider kan førstørres ved et enkelt klik og tilbage på samme måde.