Klubmedlemmernes fly

På denne side kan man se hvilke fly RST medlemmer er ejer eller medejer af.

Der vil med tiden komme et billedgalleri for hvert enkelt fly i takt med at der kommer billeder. Der mangler dog stadig billeder til nogle af flyene.

Menuen til venstre med alle registreringer er opsat i alfabetisk rækkefølge og ved at klikke på dem vil der komme oplysninger om det enkelte fly.

Nogle af flyene er ikke luftdygtige, og nogle af disse ligger adskilte og venter på restaurering mens andre kun skal have lavet mindre ting hvilket dog ikke er ensbetydende med at de snart vil kunne ses i luften igen. Der kan jo være mange årsager til at der ikke er noget LD bevis.

Der er 24 fly på listen hvoraf ikke alle er flyvende.

Alle fly er privatejede og klubben ejer ingen fly selv. Klubben har heller ikke anparter i nogen fly.

Oplysninger om flyenes tidligere registreringer er hentet på www.oy-reg.dk

Nyeste fly i samlingen er Van´s RV-6

Poul-Jørgen