Røget Helt og gammel ost

Som de sidste par år vil der også i år på 5. juledag, som jo er den 29. December, være røget helt og oste af ældre årgange. Der bestræbes på at finde lidt forskelligt af specielle gamle oste og indtil videre har det været en succes.

Der startes med den røgede helt og når det er slut går man over til ostene. Ud over de gamle skæreoste vil der også være lidt forskelligt skimmeloste til at slutte af med. Ud over brød vil der naturligvis også være lidt kiks. (Intet oste-bord uden kiks).

Til at få tingene til at glide let ned vil der være snaps og øl og naturligvis masser af rigtig god rødvin. Sidste år havde vi bl.a. en Mouton Cadet årgang 2004 og det var klart den der var mest succes med så den vil der være flest af i år.  Så man kan godt begynde at glæde sig.

Arrangementet starter kl. 12.00 i klubhuset i Stauning og slutter normalt samme sted sidst på eftermiddagen. Der har dog været enkelte der var nød til at blive hentet noget tidligere.

Med hensyn til prisen på arrangementet så regnes den ud i løbet af eftermiddagen når man har fundet ud af hvad der er spist og drukket for. Alt hvad der er købt til arrangementet deles ligeligt uanset hvor meget man har spist og drukket. Sidste år blev der rundet op til 200,- pr deltager. Dertil kommer øl og snaps for dem der selv går i køleskabet. Alt i alt en fornuftig pris og alle plejer at være tilfredse. (Det er jo mindre end en flyvetime).

RST Klubhuset 29/12 – 2019 kl. 12

Gammel ost og røget helt.

Som sidste år vil der på 5. juledag være stærkt lugtende oste og røget helt.

Der vil

være brændevin,

rigtig gode

rødvine samt div.

andre

skyllemidler til at

hjælpe det på

vejen ned.

Tilmelding til

Poul-Jørgen på 30 42 43 10 eller  pjcborris@gmail.com senest søndag den 15.december

af hensyn til indkøb.

Nu vi er ved det med gamle oste, så se lige videoklippet her. Vigtigt, husk lyd.