2011 - 2012

Draken Meet 2010

Lørdag den 18. september var det igen tid til årets Drakenmeet.

Ud over hovedattraktionen, nemlig opstart af Draken AT-158 (OY-SKA), var der besøg af Allan Jensen i sin Chipmunk og en overflyvning af en EH-101 og afslutning med et spændende besøg på mekanikerskolen.

Læs om besøget og se billederne ved at klikke på billedet til venstre.

Åbent hus FSN Skrydstrup 2010

Billedserie fra Flyvevåbnets åbent hus på Flyvestation Skrydstrup den 6. juni 2010 i det mest fantastiske sommervejr man kan forestille sig til et Airshow.

Vinterflyvning på ski og hjul

En billedserie om vinterflyvning i Stauning fra både nyere tid og de gode gamle dage.

Broussard meet 2009

Artikel og billedserie fra Broussard træf i Frankrig hos den lokale Broussard klub.

Kommer senere.

Bienenfarm Flyveplads

Spændende plads hvor ejeren vist kan siges at leve 50 år for sent. Privaten er fyldt med gamle ting om flyvning.

Ejeren er regelmæssig gæst både på Endelave og Stauning.

Endags tur til Lanzarote

Endagsudflugt i Airbus A321 fra Thomas Cook til Lanzarote.

Hele turen foregik på klapsædet i cockpittet.

En spændende tur som kan ses i billeder her.

Ferry HA-SLV

Færgeflyvning af Max Holste MH-1521 Broussard fra Veszprém i Ungarn til Stauning i Danmark.

En Turbolents genopståen

Allan Jensen købte her i foråret 2010 en voldsomt skadet Turbolent som han bestemte sig til at genopbygge. Ved at klikke på billedet kan man se billederne og læse Allans udlægning af historien og genopbygningen af flyet.

Ny Gateguard ved Danmarks Flymuseum

Den 1. oktober fik Danmarks Flymuseum og Flyvevåbnets museum ved Stauning Lufthavn en ny Gateguard i form af en flot Spitfire. Læs historien og se billederne af opsætningen her.

Se desuden billeder fra Kronprinseparrets ankomst til Stauning Lufthavn.

Fastelavn i RST 2010

Et arrangement som familien Larsen plejer at stå for og som altid er godt besøgt af både børn og voksne

An-2 træf 2009

Artikel og billedserie fra Antonov træf 2009 som blev afholdt i Gera ca. 60 Km. syd for Leipzig.

Hermeskeil Fly Museum

Spændende privatejet museum nær Trier og Luxembourg.

Bückeburg Helikoptermuseum

Lille men spændende Helikopter museum beliggende i den lille by Bückeburg

ca. 60 Km. vest for Hannover.

Fastelavn i RST 2009