2011 - 2012

Flugtag 2008

August 2008 var der Flugtag på Weser-Wümme ved Bremen. Stævnet varede hele weekenden. Fra Stauning var vi to fly som tog turen derned nemlig Chipmunk OY-ALD og Antonov An-2

LY-AET

Chipmeet Belgien 2008

Igen i 2008 blev der valgt at besøge Chipmeet i Zoersel (EBZR) som ligger i Belgien lidt øst for Antwerpen.

Stedet er en gammel militærbase med en 3 km. lang asfalt bane som i dag bruges af en lokal flyveklub hvor der er hektisk aktivitet af al form for flyvning.

Chipmeet foregår altid i Kr. Himmelfarts ferien og er i 2008 afholdt for 10. gang.

Fastelavn i RST 2008

Et arrangement som familien Larsen plejer at stå for og som altid er godt besøgt af både børn og voksne.

Antonov An-225 Mriya i Skrydstrup

Verdens største flyvemaskine på besøg på Flyvestation Skrydstrup 24. november 2007 og 27.januar 2008.

Læs om besøget og se billederne.

Airbus Toulouse 2007

Besøg på Airbus fabrikken i Toulouse i Frankrig den 2.maj 2007.

Desværre synes de ikke rigtigt om at man fotograferer på fabrikkens område så denne fortælling er desværre lidt fattig på billeder, men nogle få er der da.

Fastelavn i RST 2007

Draaidag 2008

Den 20 september var der opstarts dag på Stampe-Vertongen museet i Antwerpen. Webmaster kørte en tur derned og så opstart af flere bl.a. Fokker DR1 og D-VIII og Newport 28. De 2 sidstnævnte var også ude at flyve en lille tur.

Draken Meet 2008

Den 13. september var der Draken Meet på FSN Karup og denne sides redaktør var til stede.

Se fotos og læs historien her.

Luxembourg Airshow 2008

Luxembourg Airshow holdes i Tyskland på en gammel USAF base ved Bitburg som ligger ganske tæt på Luxembourg.

Afholdelse af airshows er ikke muligt i Luxembourg da man kun har en enkelt brugbar lufthavn til et sådant stævne og det er Findel, som man jo ikke kan lukke en hel weekend.

Diverse Engelske Flymuseer 2007

Billedserier fra 7 Engelske museer.

Fleet Air Arm Museeum, Duxford, RAF i Hendon, East Kirkby, Yorkshire Airmuseum i Elvington, The Real Aeroplane Co. i Breighton samt  Battle Of Britain Memorial Flight i Coningsby.

Shuttleworth Collection 2007

Søndag den 5. august blev der tid til et besøg på Old Warden til en flyvedag med Shuttleworth Collection. En ganske mindeværdig dag selv om det blæste lidt for meget til at kunne se deres Bristol Boxkite i luften. Bristol Boxkite er flyet på billedet til venstre. Se Shuttleworth Collection`s hjemmeside her.

Altiport De Courchevel 2007

Besøg på Altiport De Courchevel som ligger smukt i de Franske Alper i en højde af 2010 m. Banen er 537 m. lang og har en højdeforskel på 64 m. fra den ene ende til den anden.

Der blev naturligvis tid til en flyvetur fra pladsen også. En spændende oplevelse som der kan ses billeder af her.