2011 -2012

Jet rest Niki Lauda.

På restaurations besøg på den Tjekkisk - Østriske grænse Znojmo - Kleinhaugsdorf i den mest spændende restaurant jeg til dato har besøgt nemlig indrettet i en

IL-62 forhenværende regeringsfly for den daværende Tjekkoslovakiske regering

Teknik museum Speyer og Sinsheim

Sommerbesøg 2006 på museerne

Sinsheim og Speyer.

Chipmeet Belgien

En fortælling om en lille ferietur til Belgien for at besøge et Chipmunk træf.

Stampe & Vertongen Museum

Billedserie fra et besøg på Stampe & Vertongen Museet i Antwerpen.

Et lille og spændende museum med et antal meget flot restaurerede fly beliggende i Antwerpen lufthavn.

Fastelavn i RST 2006

Aviodromen Lelystadt

En fortælling om en lille efterårs ferietur i 2005 til Holland med det primære formål at besøge Aviodromen i Lelysted. Læs om turen og  museet og hvad der ellers er at finde i Lelystad Lufthavn for der er skam også andre spændende ting i denne "lille" lufthavn med over 300 fly fast på pladsen hvoraf de fleste er private.

Egeskov ballonfestival 2005

I uge 33 var der ballon festival på Egeskov Slot, og da onsdag den 17 august var den eneste dag jeg kunne afse, tog jeg på fototur til aftenflyvningen som startede ca kl. 18.00.

En ganske spændende oplevelse at se en stor sværm på en 30 - 35 balloner starte indenfor halvanden time.

Klubtur til Egeskov slot

Klubtur til Rårup flyveplads og Egeskov Slot med hjemflyvning via Endelave.

En helt perfekt tur med perfekt vejr hele dagen.

An-2 træf 2006

I perioden 10 - 13 august 2006 var der igen An-2 træf og denne gang i Jelenia Gora i det sydlige Polen.

Bag linket til venstre gemmer der sig en historie samt masser af billeder fra træffet

Brüssel Air Museum

Et besøg på det store Air Museum som ligger inde midt i Bruxelles.

Som det ses på plakaten til venstre står der en Caravelle på søjler under loftet. Museums hallen er ganske enorm.

Klik på plakaten og se de mange billeder.

DC-3 Fly-IN i Holland 2006

5 stk DC-3 og 1 LI-2 gjorde hinanden stævne i Lelystadt den 28. maj 2006. Se billederne her.

Stauning lufthavn i 40 år

Stauning lufthavn (EKVJ) kunne i 2005 holde 40 års jubilæum.

I anledning af dette har Allan Jensen skrevet en artikel om lufthavnens historie og desuden fundet en række historiske billeder. Billedteksten er lavet sammen med Thorbjørn B. Sund som har lavet en del research for at få korrekt tekst under billederne bl.a. fly`s nuværende tilhørsforhold.

An-2 træf 2005

Her er der friske billeder fra An-2 træf 2005 som foregik i Tjekkiet i perioden 11 - 14 august.

Turen til Tjekkiet foregik i bil men jeg var indskrevet som besætning på LY-ABK fra Sverige og var med på de lokale ture.

Fire gode dage med perfekt vejr og et afsluttende airshow efter alle An-2´erne var fløjet hjemover.

I An-2 til Kattleberg

Aftentur til Kattleberg Airport i Sverige for at hente LY-AET efter endt et års eftersyn udført af mekanikere og myndigheder fra Lithauen.

Fastelavn i RST 2005

Et arrangement som familien Larsen plejer at stå for og som altid er godt besøgt af både børn og voksne. Det er dog kun børnene der er klædt ud.