2011 - 2012

EKVJ - BGSF  Færgeflyvning

Her er en lille historie om en færgeflyvning af en Apache fra Stauning til Sdr. Strømfjord tilbage i 1979. Flyets daværende ejer er i dag RST medlem.

AWAC 2004

Sommeren 2004 bød på et VM i kunstflyvning (AWAC) og det blev holdt i Ljungbyhed i Skåne så det var jo passende tæt på, til at køre derop og se deres opvisning lørdag den 14. august.

Et vel tilrettelagt program som varede hele dagen i helt perfekt vejr.

Sightseeing i Ju-52

Den 23. juli 2004 kørte Thorbjørn og Poul-Jørgen hele den lange vej fra Vestjylland til Kastrup lufthavn for at flyve en tur med Tante Ju som jo er en gammel Junkers 52 fra 1936.

Lufthansa gav pindemadder og champagne i afgangshallen før turen.

En tur som helt klar var alle pengene værd.

RST - Flyveklub 40 år

Den 31. oktober 2003 kunne RST fejre 40 års jubilæum.

Det blev gjort med en reception for alle interesserede, og der var godt besøgt.

Om aftenen var der fest for RST medlemmer på Smedegården i Lem.

Ny speakertårn til KZ - Rally

Til KZ-Rallyet 2003 byggede Hans Lodberg og søn et flot speakertårn som blev monteret på lufthavnens lift.

I 2004 fandt man ud af at det var meget bedre at stille den op på taget af lufthavnsbygningen.

Hul i isen BGSF

Her er en historie om et mindre havari med en

C-185 på Lake Ferguson på Sondrestrom Air Base Greenland hvor denne sides redaktør har arbejdet i en årrække.

Der er undervejs i historien links til relaterede ting.

EKEL 40 år

På Endelave (EKEL) var der den 3. juli 2004 jubilæum idet det var 40 år siden Jens Toft købte gården og anlagde denne skønne plads.

Der var kaffe og kage hele dagen og en varm grill om aftenen.

Overnatning foregik i telt på pladsen.

Fastelavn i RST 2004

Et arrangement som familien Larsen plejer at stå for og som altid er godt besøgt af både børn og voksne. Det er dog kun børnene der er klædt ud.

Peenemünde.

Klubtur til det gamle raketmuseeum i Peenemünde på halvøen Isedom i det gamle Østtyskland.

En ganske vellykket tur i perfekt vejr og hvor vi mødtes med DC-3 Vennerne helt efter aftale.

Klubhusrengøring 2003

Forårsrengøring den 10 maj 2003

Dette var året hvor vi fik lavet den helt store oprydning samt en længe tiltrængt vestvendt terrasse.